X-POLE SPORT přenosná, statická tyč na pole dance Oblíbené

Prodám skoro nepoužívanou statickou tyč.Puvodní cena skoro 7000kč já ji nabízím za 4000kč
Statická pole dance tyč. Povrchová úprava: Nerez. Pro výšku stropu: 2 235 mm - 2 745 mm.
Stabilitou a kvalitou provedení je srovnatelná s dražší variantou X-POLE XPERT, a proto je ideálním výchozím bodem pro všechny začínající nadšence pole dance, ale neurazí ani profesionální sportovce, kteří nevyžadují pro svůj trénink i spinovou polohu tyče.
X-POLE SPORT nemá možnost funkčního využití pro spinový režim, tyč má pouze jednu polohu, a to statickou.
Díky důmyslnému systému spojů (X-Joint) patentovaného značkou X-Pole a spodnímu stahovacímu mechanismu je montáž a instalace velmi jednoduchá a rychlá. Spoje zajišťují zcela hladký přechod mezi jednotlivými díly tyče, a tím i komfort pro tanec bez rizika poranění o spojovací části.
X-POLE SPORT je plně mobilní, tj. kotví se bez stálého upevnění do podlahy či stropu, bez použití šroubů a vrtání. Svou stabilní vertikální polohu drží na principu tlaku (rozpíná se od podlahy ke stropu) a zaručuje 100% stabilitu a bezpečnost.
Horní a dolní ukotvení je opatřeno na spodní části gumovou ochrannou vrstvou pro lepší přilnavost a zajištění bezpečného ukotvení tyče bez rizika poškození či poškrábání stropu či podlahy. Tyč je vhodné umístit na dřevěnou nebo laminátovou podlahu stejně jako na koberec či dlaždice. Specifické podmínky vyžaduje sádrokartonový či rákosový strop, avšak i tyto stropy mají své řešení.
Tyč Sport lze umístit POUZE v místnosti se stropem, který je vodorovný s podlahou - v případě šikmého stropu nelze tyč Sport instalovat, výrobce nemá v nabídce vhodné kotvení, které instalaci umožní.
Nerez se vyznačuje výbornou přilnavostí. Tyč je celonerezová, nejedná se pouze o povrchovou úpravu. Nerez je stálý materiál, nepodléhá opotřebení ani po letech používání. Nezpůsobuje alergické reakce (neobsahuje nikl). Ideální řešení nejen do domácnosti, ale především pro pole dance studia, kde je kladen nárok na nejvyšší kvalitu použitého materiálu.
Detail produktu:
statická tyč
spodní dotažení (není nutné použít žebřík)
horní a spodní ukotvení má stejnou velikost 23 cm
revoluční technologie X-Joint (spojovací trubice)
žádné přechody mezi spoji - tyč je hladká po celé délce
váha 10 kg
přenosná taška slouží jako ochranný obal a je součástí setu
povrch stříbrný
vhodná pro alergiky (alergen nikl)

Podrobnosti

  • Telefon
    739767387
  • E-mail
  • Cena
    4 000 Kč
  • Zobrazení
    68138
  • Vloženo
302 Found

Found

The document has moved here.

přidat inzerát zdarma